Tuesday, November 13, 2012

~~Lamenye x hapdet Blog nih~~

Hmmm...Esok dah nak balik UPM, memBZkan diri dengan macam2 keje yang tertunggak..hehe..en.FYP pon da lama menanti utk diteruskan..sekejap je rasanya dah jadi final year student..lepas ni..dan seterusnya terpulang pada aku utk pilih haluan mana yang harus aku ikot..hehe..nk tggu posting lama lagi...praktikal pon x lagi..tapi excited sgt nak keje..mmg dasar mata $$$$$$...

Rindu plak nk tggalkan umah dan penghuninya yg banyak brjasa pada aq selama ni...kita dah lalui segalanya brsama..insyaALLAH, jasamu ku kenang...amanahmu ku pegang...Doakan kak long berjaya..di dunia dan akhirat...walau ape pon, kalian is the best...



Pic gedix santai dari kami...hehe...kalau menyampah..jgn tengok ok...

No comments:

Post a Comment